Constanta: Traficant de droguri prins de polițiști pe plaja din Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Traficant de droguri prins de polițiști pe plaja din Mamaia
Constanta: Traficant de droguri prins de polițiști pe plaja din Mamaia

Polițiștii constănțeni au reușit duminică identificarea și reținerea unui bărbat, dat în urmărire internațională pentru trafic de droguri, în stațiunea Mamaia.

În luna mai a acestui an, Adrian Alin Secli, de 34 de ani, din Brașov, dar cu reședința în orașul italian Siena, a fost condamnat de instanțele din localitatea natală la 3 ani de închisoare pentru trafic de droguri. Neprezentându-se la termen pentru încarcerare, Tribunalul Brașov l-a dat pe traficant în urmărire internațională, urmând ca polițiștii italieni să îl rețină la reședința sa.

Sperând să scape de carabinieri cât și de executarea pedepsei,  Adrian Alin Secli a încercat să se ascundă printre turiștii aflați pe plajă în Mamaia. „Bărbatul s-a întors în țară în urmă cu trei zile. Polițiștii constănțeni aveau informații că acesta intenționează să ajungă în Mamaia, astfel, duminică au fost organizate și realizate o serie de acțiuni pe plajele din stațiune“, a declarat subinspectorul Radu Croitoru, purtător de cuvânt al inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța.

Rezultatele acțiunilor oamenilor legii nu au întârziat să apară, în câteva ore traficantul a fost identificat și reținut pe plaja Azur de la intrarea în Mamaia. Adrian Alin Seclia fost încarcerat în arestul IPJ Constanța și urmează să fie transportat într-un penitenciar în vederea executării pedepsei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite