Toxiinfecţie alimentară la o mănăstire din Constanţa: 18 copii şi doi adulţi internaţi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi dintre micuţii suspectaţi de intoxicaţie alimentară au vârsta sub un an. Copiii au fost internaţi cu febră, stări de greaţă şi vărsături.

Douăzeci de persoane au ajuns în această seară la spital, cu suspiciunea de toxiinfecţie alimentară. Medicii spun că 18 dintre persoanele care au mâncat din produsele servite la lăcaşul de cult sunt copii. care au acuzat stări febrile, greaţă şi vărsături.

Doi dintre copii, cu vârsta de şaşe şi respectiv şapte luni şi au fost internaţi de urgenţă în secţia de Petriatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
„Nouă dintre copii au rămas internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, iar alţi şase pacienţi sunt spitalizaţi în unitatea din Medgidia“, a declarat Constantin Dina, Directorul Direcţiei de Sănătate Publică din Constanţa.

„Majoritatea pacienţilor au prezentat stări febrile, greaţă şi vărsături“, a precizat Stela Halichidis, reprezentantul Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa.

Medicul a precizat că la mănăstire a a fost trimisă o echipă de epidemiologi, dar şi inspectori de sănătate, care vor verifica produsele din care a fost preparată masa.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite