Toplessul şi slipul tangafac furori pe plajă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de la mare sunt încă la modă toplessul şi costumele de baie cu slip tanga. Dar şi în legătură cu slipul tanga, doamnele şi domnişoarele pot alege dintre multe variante care le acoperă în

de la mare sunt încă la modă toplessul şi costumele de baie cu slip tanga. Dar şi în legătură cu slipul tanga, doamnele şi domnişoarele pot alege dintre multe variante care le acoperă în mai mare sau... mult mai mică măsură. Pe nisip, pe şezlong, în apă sau la beach-baruri, oriunde întorci capul, vezi o mulţime de prezenţe feminine care-şi etalează atuurile.
Toplessul nu mai este de mult un lucru de care să se ruşineze doamnele şi domnişoarele, el fiind practicat de la 0 la 70 de ani. Multe dintre tinerele cu un corp sculptat, care practică topless, preferă să se refugieze pe plaje particulare, unde se bucură de soare pe şezlonguri, lângă umbreluţe. Este mai şic, iar cum plaja este păzită, nu riscă să fie deranjate de remarcile sau insistenţele bărbaţilor din jur. Anul acesta, moda tanga-topless nu mai ţine cont de vârstă. Astfel, în fiecare staţiune, pot fi văzute domnişoare de 7, 8 ani cu slip tanga, umblând de mână cu bunicuţele lor, care la 60 de ani se plimbă liniştite la bustul gol.

Bărbaţii, marii câştigători
Cei mai câştigaţi din această cochetărie şi goană după bronz a doamnelor şi domnişoarelor sunt bărbaţii. Nu rară este imaginea unui domn care întoarce capul pe plajă după vreo astfel de privelişte. De regulă, privirile rămân inofensive, dar ca bărbat trebuie să aveţi mare grijă, fie riscaţi să o supăraţi pe domnişoara în cauză, fie pe prietenul ei, fie pe cea cu care aţi venit la mare, dacă nu sunteţi singur. "Ce te uiţi, mă, după aia? Nu vezi că poţi să-i fii tată?", spunea, la Mamaia, o doamnă supărată că soţului îi fugiseră ochii. Aşa că privirile discrete sunt cel mai bun lucru. Dar nu doar reprezentantele sexului frumos poartă tanga, pe plajă am văzut şi destui bărbaţi care purtau un astfel de slip. Deşi mult mai puţini decât femeile, ei totuşi sunt o prezenţă pe litoral.

Imprimeu pe costumul de baie
Dacă nu aveţi un costum de baie sau dacă vreţi să-l schimbaţi pe cel vechi pentru a putea mai bine să vă etalaţi atuurile, atunci nu trebuie să vă îngrijoraţi. La intrarea pe fiecare plajă găsiţi magazine care au costume de baie pentru toate gusturile: slip normal, slip tanga (mai mult sau mai puţin decoltat), boxeri etc. Preţul variază în funcţie de modelul ales şi de staţiunea de unde-l cumpăraţi. Un costum de baie poate să vă coste, pe plajă, între 10 şi 35 de RON, în funcţie de model şi material. Potrivit mai multor vânzătoare, cele mai vândute sunt modelele cu două piese, uni, în culori vii. Iar dacă vreţi să aveţi un costum cu adevărat deosebit, atunci puteţi să încercaţi să vă imprimaţi slipul sau lenjeria.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite