Toamna se numără șahiștii la Cernavodă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concursul este deschis tuturor iubitorilor sportului minții
Concursul este deschis tuturor iubitorilor sportului minții

Orașul Cernavodă va găzdui zilele acestea Cupa de Toamnă la șah. Organizatorii se așteaptă la un număr mare de participanți din județele învecinate, dar și din Constanța.

Șahiștii nu vor pleca cu mâna goală de la eveniment, premiile în bani și diplomele se vor acorda pe categorii de vârste și în funcție de numărul de participanți la secțiunea respectivă. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, la ora 15.30, la sediul clubului.

Ajunși la ediția a V-a a acestui concurs interjudețean, organizatorii se așteaptă la o participare în număr cât mai mare și permit înscrieri până mâine. Primăria Cernavodă și Clubul Sportiv Axiopolis au cooptat pentru acest eveniment membri ai federației Române de Șah din Constanța și Mangalia pentru a arbitra sportivii.

Sistem de joc elvețian


Sportul minții va aduna circa 50 de oameni din Mangalia, Constanța, Tulcea, Călărași, Galați, Sibiu, Fetești, Medgidia și Cernavodă veterani ai acestor întreceri. Cupa de Toamnă este destinată îndeosebi copiilor și juniorilor cu vârste până în 12 ani, dar și seniorii și veteranii pot participa la openul dedicat lor. 

Concursul constă în disputarea a șapte runde în sistem elvețian, iar timpul de joc și numărul mutărilor variază concomitent cu vârsta participanţilor.
Se pot înscrie și jucători amatori, dar să-și facă legitimație în momentul înscrierii la sediul clubului sportiv. Sfârşitul sesiunilor de înscrieri va fi la ora 19.00, joi, 14 octombrie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite