Titularizare 2011: Mai puțini candidați, mult mai puține posturi scoase la concurs în județul Constanța

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii constănțeni susțin în aceste momente examenul de titularizare. Dacă anul trecut, numărul de înscriși în județul Constanța a fost de 1.762, pe 2.300 de posturi, anul acesta, 1613 candidați s-au înscris în cursa pentru obținerea unui post din cele 1887.

La centrul de examen de la Liceul Teoretic „Ovidius“, sute de profesori așteptau cu emoție intrarea în sala de examen. Anul acesta, supravegherea video a concursului este obligatorie, așa cum este menționat în metodologie. La Liceul „Ovidius“, toate cele 22 de săli de examinare au instalate câte o cameră video. 

Intrarea în sala de examen s-a făcut între orele 8 și 9, iar durata de redactare a lucrărilor fiind de patru ore. Cele mai căutate discipline sunt Limba și literatura Română, Limba și literatura engleză, Educație fizică și sport, Geografie, Limba și literatura franceză, Religie și Biologie.

Pe 18 iulie vor fi afișate rezultatele concursului, iar pe 19 iulie vor fi depuse contestațiile. Rezultatele finale ale examenului de titularizare vor fi aflate pe 21 iulie.

Candidații care vor obține note peste 7 vor fi repartizați în ședință publică la nivel de centru de concurs sau unitate de învățământ pe 22 și 25 iulie, iar pe 29 iulie are loc repartizarea computerizată la nivel național.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite