Constanţa: Tir cu pantofi răsturnat pe centură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Tir cu pantofi răsturnat pe centură
Constanţa: Tir cu pantofi răsturnat pe centură

Circulaţia rutieră pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa a fost blocată azi noapte timp de aproape două ore din cauza unui şofer neatent.

Se pare că el a pierdut controlul volanului în apropierea sensului giratoriu de pe varianta ocolitoare a Constanţei şi din cauza vitezei s-a răsturnat direct pe carosabil, distrugând şi un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.

Pentru scoaterea tânărului din cabina mastodontului a fost nevoie de intervenţia echipelor de la ISU Dobrogea care au intervenit apoi şi pentru spălarea carosabilului de motorină scursă din motor, de teama producerii unor alte accidente sau chiar a unor incendii.

„La faţa locului am găsit un tir răsturnat, şoferul cu citeva contuzii, nu prea grave. La această oră noi asigurăm la locul intervenţiei faptul că se scurge motorina din rezervor“, a declarat plutonierul major Marian David, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

În urma producerii accidentului nu au existat victime ci doar pagube materiale. Firele electrice de la stâlpul dărâmat de tir erau călcate inconştient de sutele de maşini care circulau pe şosea. Într-un final la faţa locului au apărut şi echipele de intervenţie de la Electrica care au înlăturat pericolul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite