Tinerii constănţeni aleargă pentru sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 150 de persoane s-au aliniat azi-dimineaţă, la ora 10.00, la linia de start pentru Crosul Toamnei, care a început pe strada Mircea cel Bătrân, în dreptul Sălii Sporturilor.

Pe lângă sportivii de la lotul de volei, tineri care au auzit despre manifestare au răspuns invitaţiei organizatorilor. Ana Maria Şerbănescu are numai 6 ani şi este cea mai mică participantă la cros. „Alerg pentru că vreau să fiu sănătoasă“, a spus Ana Maria.

Traseul urmat de sportivi a fost strada Mircea cel Bătrân, stânga la intersecţia cu Bulevardul Mamaia, dreapta pe Bulevardul Tomis, în zona Dacia au făcut dreapta pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Finish-ul a fost la hotelul Oxford.

Manifestarea este deschisă tuturor iubitorilor de mişcare şi face parte din proiectul „Străzi pentru oameni“. „Străzile trebuie să aparţină şi oamenilor, celor care vor să facă mişcare, să alerge, să se plimbe cu rolele sau cu bicicletele“, a declarat Elena Frâncu, şefa Direcţiei pentru Sport a judeţului Constanţa. Ea le-a mai spus participanţilor la cros că nu trebuie să se bulucească pentru a ocupa primul loc. „Toţi veţi fi pe primul loc. Important este să facem mişcare pentru sănătatea noastră“, a spus Elena Frâncu.

Acelaşi mesaj a fost transmis şi de reprezentantul Inspectoratului de Poliţie, Carmen Şerbănescu. „Important este să facem mişcare pentru sănătatea noastră. Dacă suntem sănătoşi, suntem fericiţi“, a mai spus Carmen Şerbănescu.

Organizatorii evenimentului sunt Direcţia pentru Sport, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului, Serviciul Poliţiei Rutiere, Jandarmeria, Primăria Constanţa, Consiliul Judeţean şi Asociaţia de Atletism. La final, participanţii vor primi echipamente sportive, respectiv costume de sport, colanti, tricouri, dar şi băuturi răcoritoare şi dulciuri.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite