Ţigări nedeclarate şi piese auto contrafăcute, confiscate de vameşii constănţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vameşii consănţeni au găsit 15.800 de ţigarete, mărcile L&M şi American legend la bordul a două vase sub pavilion Turcia. Captura a fost făcută în timpul unui control de rutină la bordul navelor M/V Osman Eksioglu şi M/T Kemal Ka, sosite în Portul Constanţa.

Pachetele de ţigări erau ascunse în cabina comandantului şi în prova navei, valoarea acestora ridicându-se la 2.000 de euro. Pentru nedeclararea produselor din tutun în declaraţia proviziilor de bord, comandanţii celor două nave au fost sanctionaţi contravenţional cu amendă în valoare de câte 5.000 lei, iar bunurile au fost reţinute.

Piese auto contrafăcute

Astăzi, lucrătorii vamali din au selectat în vederea efectuării controlului fizic un container sosit din Emiratele Arabe Unite, având ca destinatar o societate comercială cu sediul în Bucureşti. Astfel, au fost descoperite 1.839 de piese auto inscripţionate Toyota, în valoare totală de 62.000 de euro, bunuri susceptibile de a fi contrafăcute. Întreaga marfă a fost reţinută pentru expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite