Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii constănțeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100.000 de țigări de contrabandă au fost confiscate de polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor în urma unor percheziții făcute vineri în Constanța și  Medgidia. Patronul unei firme a fost reținut pentru cercetări.

Polițiștii au făcut nouă percheziții la domiciliile, punctele de lucru, sediul social şi mijloacele de transport ale unei societăţi comerciale, fiind identificate 123.540 ţigarete netimbrate, sau purtând timbre ”Ucraina” susceptibile a fi contrafăcute, valoarea totală a prejudiciului adus bugetului consolidat al statului fiind de 26.793.
În urma verificărilor financiar contabile s-a constatat o lipsă în gestiunea societăţii de 150.000 lei. Administratorul firmei, un bărbat de 54 de ani, a fost reținut sub învinuirea de evaziune fiscală, speculă, înşelăciune, deţinere sau comercializarea pe teritoriul României, a produselor accizabile supuse marcării peste limita a 10.000 de ţigarete, colectare deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a mărfurilor ce trebuiau plasate sub un regim vamal.
   


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite