Constanta: Ţigări şi whisky de contrabandă descoperite într-un depozit părăsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Ţigări şi whisky de contrabandă descoperite într-un depozit părăsit
Constanta: Ţigări şi whisky de contrabandă descoperite într-un depozit părăsit

Vameşii şi poliţiştii de frontieră constănţeni au găsit aproximativ 25.000 de pachete de ţigări şi 120 de sticle de whisky netimbrate în urma unei descinderi într-o locuinţă din cartierul Km 4-5 din municipiul Constanţa.

CITEŞTE ŞI:

Acţiunea a avut loc ieri, iar reprezentanţii Direcţiei Operative Porturi Maritime au făcut public astăzi evenimentul desfăşurat în colaborare cu reprezentanţi ai Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa.

În urma acţiunii la un depozit aparent părăsit din cartierul constănţean Km 4-5 s-au găsit 489.600 de ţigarete de contrabandă, ambalate în 24.480 de pachete şi 120 de sticle de whisky (marca Teachers de 0,7 ml) netimbrate.

Au fost descoperite pachete de ţigări din mărcile Plugarul, Ashima, Marble, L/M, Viceroy, More, Pall Mall, Next, Marlboro şi Raquel Slims, unele fiind provenite din Republica Moldova, Rusia şi Ucraina.

Întreaga cantitate de bunuri, cu o valoare estimată la 194.904 lei, a fost ridicată de către vameşi, cercetările fiind continuate de ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Operative Porturi Maritime sub coordonarea procurorului de la D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa.

Ultima captură făcută de lucrătorii Direcţiei Operative Porturi Maritime a fost în data de 23 iulie când la bordul unei nave din Portul Constanţa, alte 12.500 pachete de ţigări de contrabandă, mărcile Assos şi L/M, în valoare de 81.000 lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite