Termen scadent pentru plata taxei de linişte pentru Mamaia şi Sat Vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele juridice şi fizice autorizate din staţiunea Mamaia şi zona Sat Vacanţă mai au timp până la 1 iulie să plătească taxa privind creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice. Taxa va fi achitată la ghişeele Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local  (SPITVBL) Constanţa.

Taxa va fi achitată de toţi contribuabilii persoane juridice şi fizice autorizate care desfăşoară activităţi economice pe raza staţiunii Mamaia şi Sat Vacanţă, cu excepţia celor care au în administrare complexuri hoteliere. Aceştia datorează taxa doar pentru suprafeţele destinate activităţilor de alimentaţie publică şi spaţiilor comerciale.

În acest an, contribuabilii nu au obligaţia depunerii declaraţiilor de impunere pentru stabilirea taxei, într-un termen limită, respectiv până la data de 1 iulie pentru cei care desfăşoară activităţi economice pe raza staţiunii Mamaia şi Sat Vacanţă. Prevederea a fost eliminată, contribuabilii având obligaţia depunerii declaraţiei de impunere în termen de 30 de zile de la înfiinţare, de la deschiderea/închiderea punctelor de lucru sau de la data modificărilor aduse statutului/actului constitutiv.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite