Constanta: Terenuri de minigolf şi fanfară la Cumpăna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 14.500 de oameni din comună vor avea primul parc amenajat din istoria localităţii. 4,5 hectare de teren vor fi acoperite cu spaţiu verde, finanţarea fiind asigurată de Ministerul Mediului. Citeşte şi: Constanţa: Gropile de gunoi din Valu lui Traian, înlocuite cu parcuri Constanţa:Aparate de gimnastică în parc la Techirghiol

Printre localităţile care au accesat fonduri pentru modernizarea spaţiilor verzi se numără şi Cumpăna, care va primi 587.000 de lei de la Ministerul Mediului.

„Comuna s-a dezvoltat foarte mult, tocmai de aceea era atât de mare nevoie de spaţii verzi, căci nu avea deloc. Am depus proiecte, care au primit finanţare, contribuim şi noi cu 20 de procente şi vom putea spune că avem spaţii verzi“, a declarat Mariana Gâju, primarul din Cumpăna.

Primul parc din comună va fi amplasat în cea mai nouă zonă din localitate. „Aici sunt ANL-urile, aici vom face sala de sport, tot aici avem şi şase căsuţe sociale în parteneriat cu Guvernul Norvegiei“, a mai spus edilul.

Spaţii de joacă între blocuri

Localnicii vor avea posibilitatea să asculte fanfara în fiecare duminică şi vor putea să joace golf. „Vom amenaja mai multe terenuri de minigolf, fiecare pe o suprafaţă de 250 de metri pătraţi“, a completat  primarul.

Între blocurile din localitate, cu banii de la Mediu, vor fi amenajate spaţii de joacă pentru copii. Lucrările vor demara, cel mai devreme, în două luni, iar din primăvară vor fi plantaţi copacii, gazonul şi florile.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite