Constanta: (VIDEO) Terasele din oraș pun piedică pietonilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: (VIDEO) Terasele din oraș pun piedică pietonilor
Constanta: (VIDEO) Terasele din oraș pun piedică pietonilor

Mai multe localuri au primit autorizaţie de funţionare pe trotuar de la Primăria Constanţa, spre disperarea constănţenilor. Pietonii sunt nevoiţi să se lovească de ceilalţi trecători sau să circule pe carosabil.

Localurile de acest gen sunt amplasate pe bulevardul Tomis: Crema, Filicori Zecchini, Beirut, dar şi Bueno şi Domino.

„Nu este normal să mă lovesc de trecători când trec pe aici. Trebuiau să ne lase şi nouă, pietonilor, spaţiu să trecem, că doar nu o să circulăm pe carosabil acum“, s-a plâns Florin Tudorache, un trecător care făcea ieri slalom printre alţi pietoni şi ospătarii localului Beirut, amplasat pe bulevardul Tomis.

Aceleaşi nemulţumiri sunt şi în faţa Prefecturii Constanţa, acolo unde stau amplasate mesele de la terasa Crema. Dacă vine un pieton dinspre zona peninsulară şi altul se îndreaptă către mare, nu au loc să treacă amândoi. Fie unul circulă pe carosabil, fie se aşteaptă până trece celălalt.

Mai grav este că aceste terase au fost autorizate de Primăria Constanţa să funcţioneze pe spaţiile respective, fără a ţine cont că trecătorii nu au pe unde circula.

Vezi cum se ciocnesc trecătorii în dreptul terasei Beirut, de pe bulevardul Tomis

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/trotuar blocat.flv width=300 height=250 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite