Terasă de fiţe din Mamaia, arsă până la temelie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cafe del Mar era una dintre terasele „de fiţe“ din Mamaia
Cafe del Mar era una dintre terasele „de fiţe“ din Mamaia

Terasa „Cafe del Mar“ din staţiunea Mamaia s-a făcut scrum azi noapte în urma unui violent incendiu. Locul, a fost în această vară, gazda a nenumărate evenimente mondene şi locul preferat de desfăşurare a prezentărilor de modă organizate de creatorul de modă Cătălin Botezatu.

Incendiul s-a declanşat în jurul orei 22.00. Flăcările au fost observate de un trecător care a sunat la 112. Cinci echipaje de pompieri au fost trimise la faţa locului însă intervenţia lor a fost zadarnică: din terasa de fiţe nu a mai rămas absolut nimic.

Paguba este imensă: flăcările au mistuit 250 de paturi cu baldachin depozitate în magazie şi sute de şezlonguri, mese, canapele, cortul şi aparatura electornică şi electrocasnică. Terasa nu era asigurată.  Incendiul a fost lichidat în jurul orei 2.00.

Luxul de astă vară s-a transformat într-un morman de bârne arse

Luxul de astă vară s-a transformat într-un morman de bârne arse

Pompierii au stabilit că terasa a luat foc din cauza unui scurt – circuit declanşat la un calorifer electric lăsat nesupravegheat.
Terasa Cafe del Mar aparţine lui Florin Burgă care deţine firma SC Malaga Club SRL. În vara acestui an autorităţile au pus de mai multe ori terasa pe „lista neagră“ pentru demolări din cauză că nu avea o serie de autorizaţii. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite