Țepe telefonice cu Super Bingo Metropolis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vi se întâmplă să primiți pe telefonul mobil un mesaj cu textul „Felicitări, Super Bingo Metropolis a extras numărul dumneavostră ca fiind câștigătorul a 50.000 de lei“, este de preferat să ignorați acest sms.


În mesaj vi se va cere să apelați un număr de telefon, prin care să intrați în posesia sumei. Odată ce ați apelat numărul de telefon recomandat, interlocutorul  va încerca să obțină numele și datele personale din buletinul de identitate.

Cu astfel de date, cei aflați la celălalt capăt al firului îți pot fura identitatea. În cazul în care te confrunți cu furtul de identitate, este important să te prezinți cât mai repede la Poliție, pentru a depune o sesizare. Folosindu-se de identitatea celor păcăliți, țeparii pot scăpa, de exemplu, de amenzile rutiere.

Sunt cunoscute cazurile în care unii s-au trezit cu dosar penal după ce au încălcat regulile de circulație. De multe ori, era vorba despre un prieten sau de alte persoane care le foloseau identitatea pentru a scăpa de amendă sau de suspendarea permisului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite