UPDATE Tentativă de jaf la CEC-ul din Mangalia; suspectul a fost adus la sediul poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Individul a ameninţat-o pe casieră cu un pistol de jucărie
Individul a ameninţat-o pe casieră cu un pistol de jucărie

Un bărbat a pătruns în urmă cu o jumătate de oră în CEC-ul din Mangalia înarmat cu un pistol de jucărie. El a lovit-o pe casieră şi a încercat să fure bani.

UPDATE Ora13.00 CEC-ul din Mangalia se află la sensul giratoriu din centrul oraşului. „Camerele de filmat din CEC l-au surprins pe tâlhar. Avem şi un suspect, pe care l-am dus deja la sediul poliţiei şi este audiat“, a declarat comisarul-şef Nicolae Pescaru, şeful Poliţiei din Mangalia.

UPDATEOra 12.40 Tâlharul avea o cagulă pe faţă când a pătruns în sediul CEC. Nu a apucat însă să fure nimic pentru că femeia din casierie şi-a pătrat calmul şi a apăsat butonul de panică, iar bărbatul s-a speriat şi a fugit.

CEC-ul era dodat cu sistem de alarmă, iar în acest moment poliţiştii din Mangalia se află la faţa locului. Oamenii legii au semnalmentele tâlharului şi sunt pe urmele luii.

Poliţiştii sunt în alertă după ce un bărbat a pătruns, în jurul orei 11.30, în CEC-ul din oraşul Mangalia. Individul avea o glugă trasă pe cap, a lovit-o pe casieră şi i-a cerut toţi banii. Agresorul a fugit înainte să poată fura ceva.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite