Constanta: Băiețelul din Techirghiol dispărut la Rânca, căutat cu disperare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Băiețelul din Techirghiol dispărut la Rânca, căutat cu disperare
Constanta: Băiețelul din Techirghiol dispărut la Rânca, căutat cu disperare

Băiețelul de șapte ani din Techirghiol, Constantin Velcev, se afla cu bunicii lui materni la o cabană de la Rânca, județul Gorj. Constantin în vârstă de șapte ani (foto) s-a făcut nevăzut acum două zile de la cabană. La Techirghiol, lumea nu auzise de necazul familiei Velcev.

Joi, în jurul orei 17.00, copilul a ieșit din cabană, spunând bunicii că se duce la bunicul lui, afară. Atunci a fost văzut ultima dată.

La aflarea veștii, părinții copilului au plecat urgent spre Rânca. Numai că maşina cu care veneau s-a defectat, aşa că oamenii au fost nevoiţi să rămână în Bucureşti până și-au reparat mașina, la un service. Au ajuns la Rânca abia ieri și s-au alăturat echipelor de căutare pentru a-și găsi singurul copil.

 În drumul lor, părinții au lăsat fotografii cu Constantin la mai multe redacţii din ţară, în speranţa că cineva îi va ajuta cu vreo informaţie.

Constantin Velcev are 1,20-1,50 m înălţime, greutate de aproximativ 25 kg, păr şaten, puţin lung, ten alb, ochi verzi şi prezintă o aluniţă pe pometul obrazului stâng. La data dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou cu mânecă scurtă de culoare alb, având pe piept desen şi inscripţie, hanorac de culoare gri spre albastru, pantaloni de trening de culoare albastru închis cu două dungi albe, iar în picioare purta papuci de culoare verde deschis.

La acțiune de salvare participă zeci de poliţişti, jandarmi, salvamontişti şi voluntari.

La Techirghiol, lumea nu auzise de necazul familiei Velcev. „Știu de ei că au un băiețel. I-am văzut aseară plecând în grabă, dar nu știam ce s-a întâmplat“, a spus o vecină.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite