Constanta: Musical pe scena Teatrului de Stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Musical pe scena Teatrului de Stat
Constanta: Musical pe scena Teatrului de Stat

Stagiunea a debutat cu premiera piesei „Strangers in the night“. Constănţenii au umplut sâmbătă sala Teatrului de Stat pentru a urmări evoluţia actorilor români în piesa care a făcut furori pe Brodway.

Prima reprezentaţie a reuşit să umple sala cu spectatori cu precădere tineri. Biletele au costat 30 de lei şi au fost cumpărate până la ultimul.

Musicalul „Strangers in the night“ a fost pus în scenă după opt luni de muncă asiduă.Toată povestea se derulează într-un bar unde artiştii cântă şi dansează exact ca pe vremuri. Sprijiniţi de o cucoană înstărită, clienţii localului pun pe picioare un spectacol  extraordinar.

Actorii, apreciaţi pentru calităţile vocale

Show-ul poartă amprenta regizorului Sorin Militaru şi este un musical ce are la bază o piesă austriacă, „un fel de teatru muzical despre perioada de aur a jazz-ului american“. Sorin Militaru s-a gândit să pună în scenă această piesă pentru că a găsit la Constanţa un întreg colectiv de actori cu voci minunate.

„Actorii teatrului constănţean cântă foarte bine. De regulă, în teatrul românesc nu se pune accent pe muzică şi pe calităţile vocale ale actorilor şi cred că acest lucru va prinde foarte bine la public, mai ales că avem nevoie de încasări foarte mari în perioada de criză în care ne aflăm“, a precizat regizorul.
 
„Străinii în noapte“


Regia este semnată de Sorin Militaru, regia muzicală îi aparţine lui Mircea Kiraly, scenografia - Rodica Arghir, coregrafia - Călin Hanţiu.

Din distribuţie fac parte: Iulian Enache, Adrian Alexandru, Maria Lupu / Mirela Pană, Florina Diaconu, Georgiana Mazilescu, Diana Lupan /Laura Iordan, Cristina Oprean, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Remus Archip, Octavian Minea, Laura Crăciun, Elena Gatcin, Bogdan Pârlea.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite