Team-building, la malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mare nu este obligatoriu să vii doar ca simplu turist sau împreună cu familia şi prietenii. Poţi să vii împreună cu colegii de serviciu, pentru a vă simţi bine împreună şi pentru a vă

La mare nu este obligatoriu să vii doar ca simplu turist sau împreună cu familia şi prietenii. Poţi să vii împreună cu colegii de serviciu, pentru a vă simţi bine împreună şi pentru a vă consolida ca o echipă.
Multinaţionalele şi companiile au adus în România şi conceptul de team-building, adică mărirea coeziunii echipei, iar managerii nu trec cu vederea acest instrument. Astfel de team-buildinguri, dar mai speciale, se pot desfăşura şi la mare, unde, în Eforie Nord, Europa Yacht Club organizează astfel de manifestări. Dacă echipa dumneavoastră are probleme de comunicare sau dacă sunteţi un manager care doreşte să aibă o echipă mai închegată, puteţi încerca să vă consolidaţi echipa la mare. Dumitru Petcu, directorul general, ne-a spus că baza organizează o serie variată de astfel de exerciţii, precum şi petreceri sau aniversări. Merită să mai încercaţi şi o croazieră în larg cu o velieră sau puteţi să vă aventuraţi la scufundări, dar numai sub îndrumarea atentă a unui instructor. De altfel, şcoala oferă şi cursuri de scufundări. Cei cu experienţă în scufundări se pot aventura până mai departe în larg, unde este un superb platou de calcar, iar sub apă puteţi vedea căluţi de mare. şi dacă tot sunteţi împreună cu echipa la mare, merită să participaţi la o regată. Regata este un concurs de veliere. Nu trebuie să vă îngrijoraţi că nu veţi face faţă pentru că echipajul va duce greul cursei, dumneavoastră putând oferi o mână de ajutor. Baza oferă servicii nu numai pentru team-buildinguri, dar dacă vreţi să efectuaţi o croazieră de agrement ca turist, este bine să vă programaţi din timp.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite