Constanţa: Taxele şi impozitele ar putea fi majorate cu aproape 40%

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Taxele şi impozitele ar putea fi majorate cu aproape 40%
Constanţa: Taxele şi impozitele ar putea fi majorate cu aproape 40%

Consilierii locali vor vota în perioada următoare majorarea cu 20% a taxelor pentru anul 2010, în condiţiile în care legea le permite o mărire suplimentară cu încă 20%. Constănţenii îşi pot exprima părerea până la data de 20 octombrie pe site-ul Primăriei Constanţa sau la Serviciul de Taxe şi Impozite Locale despre majorarea taxelor şi impozitelor locale care de anul viitor vor fi majorate cu cel puţin 20%.

Proiectul de hotărâre va fi supus dezbaterii publice timp de 30 de zile astfel încât luna viitoare să poată fi supus votului consilierilor locali.

„Este cert că până în acest moment se vor majora cu 20% cât impune legea“, a declarat ieri, 12 octombrie, viceprimarul Constanţei, Decebal Făgădău.

O altă majorare la care se gândesc edilii este de încă aproape 20% deoarece legea le dă voie să o aplice. Cuantumul urmează însă să fie stabilit şi depinde de opţiunile consilierilor locali, dar, spun ei, vor ţine cont şi de sugestiile constănţenilor. „Modificarea de Cod Fiscal permite şi o majorare suplimentară cu încă 20%. Din punct de vedere politic nu s-a luat încă o decizie, iar administrativ am suspus dezbaterii publice taxele pe care noi le propunem“, a mai spus Făgădău.

Aflaţi reacţia constănţenilor cu privire la aceste schimbări în Adevărul de Seară de astăzi

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite