Taxă de protecţie de 5.500 de euro pentru o tânără din Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără a fost şantajată de un tulcean care a amenintaţ-o cu bătaia timp de o lună de zile. Tânăra terorizată a cerut ajutorul poliţiştilor.

Petruş P. (43 de ani) din Tulcea a fost prins în flagrant de politiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Tulcea.
Bărbatul a reuşit să obţină de la Maria Magdalena P. (27 de ani) suma de 1.000 de euro, reprezentând o parte dintr-o taxă de protecţie percepută de tulcean.

Victima le-a spus poliţiştilor că a fost ameninţată cu bătaia încă de la începutul lunii. Tulceanul a mers mai departe cu ameninţările şi a pretins 5.500 de euro, spunându-i tinerei că îi va distruge locuinţa şi maşina.

Flagrantul a fost organizat ieri după-amiază, când tânăra s-a întâlnit cu şantajistul căruia i-a dat 1.000 de euro, o parte din suma cerută de tulcean. Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat, iar în maşina sa au fost găsite bancnotele marcate şi un topor.

Tulceanul a fost reţinut ieri pentru 24 de ore, iar în acest moment este prezentat judecătorilor de pe lângă Judecătoria Măcin. Magistraţii vor hotărî dacă pe numele şantajistului va fi emis un mandat de reţinere preventivă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite