Târgu-Jiu: Tatăl copilului dispărut la Rânca a cerut ajutorul unei clarvăzătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Tatăl copilului dispărut la Rânca a cerut ajutorul unei clarvăzătoare
Târgu-Jiu: Tatăl copilului dispărut la Rânca a cerut ajutorul unei clarvăzătoare

Feodor Velcev crede că micuţul este în viaţă şi este ascuns undeva. Dispariţia băiatului de 7 ani a pus pe jar autorităţile, iar familia speră ca micuţul să fie găsit deşi au trecut deja câteva zile de când nu se mai ştie nimic de el.

„Cine ştie, cine ştie...Doar Dumnezeu...cineva trebuie să ştie“, a spus Feodor Velcev care se află în Constanţa. Feodor Velcev, tatăl natural al lui Constantin, copilul de 7 ani care a dispărut joi seara în staţiunea Rânca din judeţul Gorj este dărâmat de când a aflat de dispariţia micuţului.

„Băiatul meu nu este de găsit de patru zile. Undeva este ascuns altfel nu îmi explic...simt că este viu. Nu e nicio îndoială şi nu mai ştiu ce să gândesc“, a mai declarat el. Tatăl lui Constantin a mai spus că vrea să apeleze la o clarvăzătoare din Chişinău care să lămurească misterul dispariţiei.

Feodor care este divorţat de mama copilului spune că nu avea probleme să îl vadă, iar ideea răpirii îl sperie pentru că nu ar avea bani să îl răscumpere. Ultima dată când şi-a văzut copilul a fost în urmă cu aproape două luni când a mers cu el la circul din Constanţa.

Căutări fără succes

Zeci de salvamontişti, jandarmi, poliţişti, localnici şi voluntari îl caută pe Constantin de joi după-amiaza când a fost semnalată dispariţia minorului în vârstă de 7 ani din Techirghiol. Băiatul se afla împreună cu bunicii săi la o cabană situată în staţiunea Rânca şi nu a mai fost găsit. Zona a fost răscolită şi cu ajutorul unor câini specializaţi în căutarea persoanelor dispărute, dar şi cu un elicopter de la Ministerul de Interne.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite