Constanţa: Târgul colecționarilor de antichități

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Târgul colecționarilor de antichități
Constanţa: Târgul colecționarilor de antichități

 În zilele de 21-23 august se va deschide a doua ediție a târgului de antichități, care va fi amplasat în parcul Teatrului de Vară din staţiunea Eforie Sud. Peste 100 de participanți și-au anunțat prezența la târg.

În cadrul târgului vor fi expuse obiecte de artă, monede, piese de mic  mobilier, patefoane, ceasuri de buzunar, care pot ajunge și la mii de euro. Vizitatorii târgului vor fi întâmpinaţi cu muzică de promenadă, prăjituri tradiţionale, bragă şi cafea turcească începând cu ora 10.00.

Organizatorii acestui eveniment sunt Societatea Media Lux și Primăria Eforie. Cu prilejul acestui eveniment, Primăria Eforie va organiza și un bal al colecționarilor  pe data de 22 august, în care participantele vor purta rochii de seară de epocă, cu bijuterii adaptate evenimentului, iar bărbaţii vor purta frac şi joben. 

„Pentru că am avut succes de 1 mai, vrem să legăm târgul de antichităţi şi de data de 23 august, datele fiind un mic artificiu de care am profitat pentru a avea impact expoziţia. Am stabilit ca acest târg să devină o tradiţie la Eforie prin organizarea a două ediţii în fiecare an”, a declarat Ovidiu Brăiloiu. Târgul de antichități ANTICA va fi introdus în calendarul internaţional al evenimentelor de acest gen.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite