Târg de produse bio la Constanța

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, la Hotelul Perla, din stațiunea Mamaia se deschide Târgul național de agricultură și industrie alimentară și Salonul de produse agroalimentare ecologice. În premieră, în perioada 9 - 12 iunie, va avea loc și prima ediție a Salonului Regional al Cercetării – Constanța 2010.

Participă  25 de expozanți  atât din Constanța cât şi din ţară, institute de cercetare, dezvoltare, inovare, instituții de învățământ superior, firme, cercetători, inventatori din diferite domenii (agricultură și industria alimentară, mașini și instalații destinate agriculturii și industriei alimentare, viticultură, legumicultură, pomicultură, apicultură, științe biologice și nutriția animalelor ș.a).

Deschiderea oficială are loc mâine, la ora ora 10.00; programul de vizitare este următorul - în zilele de 9, 10 și 11 iunie, între orele 10.00 – 18.00, iar în ziua de 12 iunie, între orele 10.00 -13.00.

Pe data de 10 iunie, de la ora 11.00, în colaborare cu Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București, are loc seminarul seminarul „Competitivitate prin inovare – soluții Europene pentru IMM-uri”.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanța, împreună cu Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică București. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite