Constanţa: UPDATE/ Tânăra însărcinată a murit la doar 40 de zile după tatăl său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: UPDATE/ Tânăra însărcinată a murit la doar 40 de zile după tatăl său
Constanţa: UPDATE/ Tânăra însărcinată a murit la doar 40 de zile după tatăl său

Patru tineri morţi într-un accident rutier. Plimbarea lor s-a oprit tragic în doi stâlpi de iluminat de pe trotuar. Tragicul accident a avut loc în jurul orei 2.00, în comuna Sibioara. Citeşte şi: Constanţa: Carnagiu la Sibioara - Patru tineri au murit într-un accident Constanţa: UPDATE Carnagiu la Sibioara - patru tineri au murit într-un accident

Bogdan Cosmin Cazacu (19 ani) din Năvodari se afla la volanul unei Honda care aparţinea prietenului său aflat pe scaunul din dreapta, Ionuţ Liviu Vişan (24 de ani) din Năvodari. Autoturismul avea număr provizoriu CT 090004, care expirase din 18 iunie, dar tinerii tot s-au încumetat să-l scoată la plimbare.

La intersecţia străzilor Mihail Kogălniceanu cu Ioan Slavici, şoferul neexperimentat a apăsat acceleraţia din plin. Viteza excesivă i-a dus la moarte. Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un stâlp de iluminat de pe trotuarul drept, cu partea dreaptă a maşinii. Maşina a ricoşat în următorul stâlp, de care s-a izbit cu partea stângă.

Coliziunea n-a mai lăsat nicio şansă tinerilor. Au murit toţi: Bogdan Cosmin Cazacu, Ionuţ Liviu Vişan şi prietenele lor, Valentina Corina Budurovici (19 ani) din Sibioara şi Iulia Tudor (20 de ani) din Năvodari, care se aflau pe bancheta din spate a maşinii. Iulia, care era şi însărcinată, a murit exact în ziua în care se împlineau 40 de zile de la decesul tatălui ei, mort chiar de ziua celeilalte fiice.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite