Constanţa: Suspectul jafurilor din Constanţa a fost eliberat de magistraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Nicolae (20 de ani) din Medgidia, care a fost arestat săptămâna trecută pentru infracţiunea de tâlhărie, a fost eliberat. Acesta a fost suspect în producerea jafului care a avut loc pe 12 ianuarie 2009 la o casă de schimb valutar din Medgidia, de unde s-a sustras suma de 18.000 de lei şi 310 dolari, şi la o bijuterie din Năvodari.

Localnicii spun că Marius Nicolae este rudă îndepărtatăcu Titi Nicolae, cel care în anul 2006 a tras cu pistolul în centrul oraşului, iar în anul 2008 a fost prins în timp ce vindea cocaină. El a făcut recurs la decizia magistraţilor Judecătoriei Medgidia pentru arestarea preventivă. Dosarul a fost soluţionat la Tribunalul Constanţa, iar jude cătorul de şedinţă a considerat că individul nu prezintă pericol social.

Justiţia lui Nica

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, a anunţat public la Constanţa în urmă cu trei zile, că cel care a fost capul jafurilor din judeţ a fost reţinut. „Pot să vă confirm că unul dintre personajele importante despre care există date şi indicii că ar fi organizatorul acestor jafuri a fost reţinut şi sunt extrem de încrezător că, în perioada imediat următoare, toţi cei care au participat la aceste jafuri vor fi deferiţi justiţiei“, a declarat Nica.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite