Constanţa: Andrei Gheorghe şi Radu Mazăre, chemaţi la „Supravieţuitorul“ de România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Andrei Gheorghe şi Radu Mazăre, chemaţi la „Supravieţuitorul“ de România
Constanţa: Andrei Gheorghe şi Radu Mazăre, chemaţi la „Supravieţuitorul“ de România

Emisiunea „Rătăciţi în Panama“ de pe Kanal D va începe la sfârşitul lunii septembrie. Reality show-ul va fi realizat de Kanal D în jungla panameză. Emisiunea „Rătăciţi în Panama“ este pe tiparul celebrei Survivor, un spectacol real în care concurenţii se confruntă cu situaţii extreme.

Lupta se dă între 18 concurenţi, vedete şi oameni obişnuiţi, pentru un premiu de 50.000 de euro. Concursul va fi prezentat de constănţeanul Andrei Gheorghe care revine astfel pe micul ecran. Printre cei chemaţi să participe la show s-a aflat şi primarul Constanţei, Radu Mazăre. El a refuzat invitaţia din simplul motiv că nu poate părăsi ţara în timpul campaniei electorale, dar s-a arătat dispus să participe la următorul sezon, dacă se va mai face.

Cele trei destinaţii


„Insula condamnaţilor“ este un loc în care supravieţuirea costă timp şi energie, concurenţii fiind nevoiţi să îşi construiască singuri adăposturi, să caute de mâncare, să se încălzească etc. Mai mult, concurenţii vor fi nevoiţi să facă toate astea într-un loc mai mult decât neprimitor, plaja pe care sunt adopostiti fiind înconjurată de jungla virgină, iar în timpul ploilor inundându-se.

 Pe „Insula Speranţei“ concurenţii dispun pe plajă de toate materialele necesare pentru a-şi construi adăposturi şi de toate uneltele necesare pentru a-şi pregăti/găsi hrana. Astfel, singurul lucru ce le rămâne de făcut este să utilizeze aceste resurse pentru a-şi crea un minim de confort.

  În „Insula Paradisului“ concurenţii nu au altceva de făcut decât să se relaxeze şi să se bucure de o vacanţă de lux. Şampanie, masaje şi mâncăruri alese sunt doar câteva din lucrurile de care au ocazia să se bucure rezidenţii acestei plaje. Concurenţii vor fi puşi în situaţia de a schimba luxul plajei de sus cu lupta pentru supravieţuire a plajei de jos numai într-o clipă.

Învingătorul, în decembrie


În fiecare săptămână, un concurent va fi eliminat în urma voturilor colegilor. Finala va fi în decembrie, iar învingătorul va fi ales de către telespectatori.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite