Supravieţuitor al accidentului de pe varianta Constanţei: „Dumnezeu mi-a dat zile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi morţi şi şapte răniţi este bilanţul accidentului produs marţi seara pe varianta Constanţei. Accidentul în care au fost implicate trei autovehicule, un autobuz şi două camionete, s-a produs din cauza şoferului autobuzului, Constantin Râpeanu (58 de ani) din Brăila.

Nenorocirea s-a produs în nici un minut: Râpeanu circula în spatele unei camionete (DB 74 HTL), la volanul căreia se afla Mihăiţă Alexandru (22 de ani). Alexandru a semnalizat dreapta ca să intre în curtea unei firme, iar şoferul autobuzului l-a acroşat.

Mai citiţi şi: UPDATE Imagini de coşmar pe varianta Constanţei: un autocar cu 35 de pasageri a izbit o dubiţă VIDEO

Camioneta s-a răsturnat iar autobuzul a ajuns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu o camionetă Nissan, înmatriculată în Bulgaria, condusă de  Constantin Motfolea (65 de ani). Impactul a fost nimicitor: Nissan-ul a fost strivit iar Motfolea a murit pe loc.

Scene de groază


Un al doilea pasager din Nissan, Izer Asan (40 de ani) a murit în drum spre spital. Şapte răniţi, toţi pasageri în autobuz, au ajuns la spital. Unul dintre supravieţuitori povesteşte că în autobuz erau 50 de persoane, toţi muncitori la noul mall care se construieşte pe varianta Constanţei.

„Stăteam înghesuiţi în autobuz, când o maşină a intrat în noi. Puteam să mor şi eu acolo, dar Dumnezeu mi-a dat zile“, a declarat fost Gabriel Coman (28 de ani). Tânărul are multiple fracturi ale mâinilor şi picioarelor.

După producerea accidentului pasagerii din autobuz au fost scoşi pe geamuri.

Poliţiştii l-au audiat pe Râpeanu, care va fi învinuit de ucidere din culpă, pentru că nu a păstrat distanţa faţă de maşina din faţă. „Nu am observat la timp că şoferul din faţa mea a pus frână. Am încercat să îl evit şi aşa am ajuns pe contrasens“, a declarat Râpeanu. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite