Super poliţistele au făcut legea în clubul Wish din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manechinele au pus cătuşe motocicliştilor vitezomani, prostituatelor şi turmentaţilor.


Manechinele îmbrăcate în costumaţii create de designerul Marcela Cuzic s-au transformat în super poliţiste şi i-au „pedepsit“ pe toţi cei certaţi cu legea.

Petrecerea Police Reloaded din clubul constănţean Wish a fost întreruptă azi-noapte pentru aproximativ 15 minute, timp în care o echipă de 13 manechine, transformate în super poliţiste le-au pus cătuşe, i-au  amendat şi i-au pus la respect pe cei aflaţi în afara legii.

Două tabere

Scena s-a împărţit în două tabere: una a fost formată din oamenii legii, iar cealaltă din infractori. Pe ritmuri precum melodia Sabotage aparţinând trupei Beastie Boys şi-au făcut apariţia mai multe personaje (motociclişti care îşi etalau talentele, vitezomani, domnişoare un pic turmentate şi prostituate), toţi fiind pedepsiţi în final de către oamenii legii.


Impresionaţi de show-ul oferit de firma X-Alter Event & Maybe şi designerul Marcela Cuzic, tinerii au lăsat deoparte orice alte preocupări şi au privit foarte atenţi spectacolul. Toţi au fost impresionaţi de ideea organizatorilor.

„Este ceva inedit“, a declarat Oana, o tânără care se afla în club.

„Nu mă aşteptam ca scena să devină un câmp de luptă între infractori şi poliţiste. Mi-a plăcut că modelele şi-au luat rolul în serios şi s-au dotat corespunzător, cu cătuşe, cu bastoane de cauciuc, precum şi nelipsitul carneţel de amenzi, în ideea  de a-i pune la respect pe băieţii neascultători“, a completat Rareş, un alt petrecăreţ.

Haine create special

Manechinele au fost îndelung aplaudate de bărbaţii aflaţi în club. Ele au fost admirate în primul rând pentru ţinutele sexy şi apoi pentru mişcările lascive pe care le executau pentru a-i incita cât mai mult pe spectatori. În ceea ce priveşte ţinutele, acestea au fost create din materiale speciale.

„Aceste ţinute ar putea fi purtate şi pe o scenă de teatru, dar nu poţi merge cu ele şi la o petrecere obişnuită“, a precizat designerul. Marcela Cuzic şi Isabela Teodoroiu, reprezentantul firmei X-Alter Event & Maybe, au declarat că petrecerile de acest gen se vor muta curând pe litoral şi că deja au primit o mulţime de oferte  din partea mai multor cluburi, precum Crema, Office, Crush, Wish şi Ipanera.

Citiţi mai multe în !

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite