Constanţa: Măsuri de ordine la Stufstock

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Măsuri de ordine la Stufstock
Constanţa: Măsuri de ordine la Stufstock

Peste 80 de jandarmi din Gruparea Mobilă „Tomis“ vor asigura ordinea la cea de-a şaptea ediţie a festivalului Stufstock, care începe joi la Vama Veche. Organizatorii se aşteaptă la un număr de spectatori foarte mare, mai ales că festivalul va fi organizat pe plajă, iar intrarea este liberă.

Jandarmii atrag atenţia că nu este permis accesul cu obiecte contondente, arme albe sau de foc, produse pirotehnice. De asemenea, nu va fi permisă intrarea persoanelor în stare de ebrietate. Nici minorii nu vor avea voie să participe.

Zona în care se va desfăşura festivalul va fi împrejmuită cu garduri metalice, iar în zonele de acces jandarmii vor efectua controale corporale. „Recomandăm publicului spectator să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială, să respecte regulile impuse de organizatori şi Jandarmerie, să nu introducă băuturi alcoolice sau obiecte interzise în spaţiul destinat desfăşurării festivalului“, a declarat lt. colonel Sorin Mustăţea, ofiţerul de relaţii publice al Grupării Mobile „Tomis“.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite