Studenţii vor ecologiza staţiunea Costineşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 100 de studenţi membrii ai Uniunii Naţionale a Studenţilor din România (UNSR) organizează mâine, de la ora 19.00, o acţiune de ecologizare, în mijlocul tinerilor, pe plaja din staţiunea Costineşti.

Tinerii vor să ofere un impuls turiştilor care merg în „Staţiunea Tineretului“ de a păstra plaja curată. „Considerată una dintre cele mai vizitate staţiuni de pe malul mării, imaginea Costineştiului s-a deteriorat constant în ultimii ani din cauza aspectului neîngrijit al plajei, al nesăbuinţei turiştilor de a se dispensa de gunoaie direct pe nisip. Mai mult, în această staţiune mii de studenţi primesc anual bilete de tabără pentru a-şi petrece vacanţa“, a declarat Alexandra Găman, secretar general al UNSR.

Pentru a revigora staţiunea şi a le reaminti turiştilor faptul că gunoiul trebuie să fie aruncat la coşurile special amenajate, studenţii voluntari UNSR se vor întâlni la Obelisc. Timp de două ore vor curăţa plaja şi nispul de PET-uri, sticle, pahare de plastic, mucuri de ţigară şi alte gunoaie care, din păcate, fac parte din decorul zilnic actual al staţiunii.

Curățenie în Vamă. Harta României, din 100.000 de chiștoace de țigară

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite