VIDEO Stăpâni peste Clubul Pensionarilor din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În spaţiile Primăriei rezervate pensionarilor, agenţii de pază stau la cafele şi ţigări împreună cu alte persoane care sunt departe de vârsta a treia.

Unul dintre reporterii „Adevărul de Seară“ i-a surprins pe paznici în timp ce fumau şi stăteau la discuţii în foişorul de lângă Sala Sporturilor din Constanţa. La o masă alăturată câţiva pensionari jucau o partidă de table, ignoraţi complet de aceştia.


Deranjaţi în timp ce îşi savurau ţigările sub un afiş care menţiona că fumatul este strict interzis în incinta clubului cei trei au reacţionat prompt şi l-au invitat pe ziarist să părăsească incinta. „Arată-mi cuponul de pensie sau pleacă! Ce faci tu poze aici? Unde te crezi?“, a spus unul dintre agenţii de pază, supărat de îndrăzneala ziaristului.

La rugămintea jurnalistului de a-i fi prezentate legea sau măcar regulamentul de ordine interioară care interzice accesul tinerilor în acel sector de spaţiu public, răspunsul a venit ca un fulger. „Aici nu eşti în spaţiul public. Arată cuponul de pensie sau ieşi mai repede afară!“, a strigat cel care s-a recomandat ca fiind administratorul locului.

image

Reacţii în faţa adevărului

Comportamentul celor trei s-a schimbat radical în momentul în care reporterul „Adevărul de Seară“ s-a prezentat. Unul dintre agenţi a dispărut din peisaj, celălalt şi-a ocupat postul şi a început supravegherea atentă a incitei goale iar administratorul a devenit brusc foarte amabil. „Ştiţi, locul acesta este special construit pentru pensionari“, a spus el.

image


Ziaristul i-a reamintit că se află pe domeniul public şi are dreptul să facă orice atîta timp cât nu încalcă vreo lege. „Dar nu v-a spus nimeni să plecaţi de aici“, a replicat administratorul, uitând discuţia purtată cu câteva minute înainte.

Vezi cum agentul ascunde ţigara când administratorul îl anunţă că este filmat!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite