Constanţa: Mariana Bontz - Maestra Reginei Sprâncenelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Mariana Bontz - Maestra Reginei Sprâncenelor
Constanţa: Mariana Bontz - Maestra Reginei Sprâncenelor

„La Constanța, în cabinetul cosmeticienei mele am văzut tehnici pe care le-am aplicat apoi aici, în State. Americanii nu mai văzuseră așa ceva. Au fost cuceriți“. Vorbele îi aparțin celei supranumite „Regina sprâncenelor“, Anastasia Soare, constănțeanca intrată în rândul vedetelor internaționale.

Cosmeticiana ei trăiește în continuare la Constanța. Mariana Bontz împlinește 50 de ani pe 15 august („în lună cu Madonna și Michael Jackson“) și lucrează dintotdeauna la Cooperativa Igiena.

Mariana spune că aici s-a simțit cel mai bine: „E o echipă tare aici la noi, suntem foarte bine pregătiți, am fost întotdeauna recunoscută profesional. Nu am nevoie să plec în altă parte“.

Deși prin cabinetul ei au trecut cliente care i-au furat meseria și iată, au devenit celebre în toată lumea, Mariana Bontz nu simte urmă de invidie. „E adevărat că au văzut aici cum lucrez, dar e meritul lor că au avut ambiția și voința și dăruirea pentru a reuși. Sia (Anastasia – n.r.) era înzestrată, mereu îmi spunea să o las să privească la tot ce fac. Era foarte interesată: «Hai să văd și eu cum faci aici», «Dar asta cum o faci?» A tras cu ochiul, dar a ajuns cine a ajuns datorită ei în primul rând“.

Schimb de experienţă

„Regina sprâncenelor“ face acum schimb de trucuri profesionale cu cea care i-a fost maestră. În trusa Marianei se găsesc ustensile marca Anastasia, cu care constănțencele devin frumoase. Odată încăpute în mâinile sale, clientele nu mai vor să o trădeze. „Mă sună de pe unde-or fi, din București, din străinătate și se programează la mine pentru când vin la Constanța“, se mândrește Mariana cu toate „fetele“ ei, despre care spune că sunt niște frumuseți. „Așa suntem, de fapt, noi, româncele. Suntem cochete cu bani puțini. E mare lucru să te pricepi la asta“.

Filozofia Marianei Bontz este foarte pozitivă: să iubești omul necondiționat. „Vreau să-mi plece clientele fericite, frumoase. Eu vorbesc foarte mult, le împărtășesc tot timpul sfaturi despre cum să se îngrijească singure. Le fac și educație, le sunt și terapeut, uneori și psiholog. Când lucrez, devin una cu clienta. Se creează o legătură atât de specială între mine și ea, de parcă aș fi eu întinsă aici, pe pat. Trebuie să se simtă bine la mine, să capete încredere în ea, să plece transformată, tonică, să radieze. Așa sunt eu, așa îmi tratez și clientele. Așa tratez pe oricine. Poate sunt prea idealistă. Dar așa vreau să fiu, așa simt că trebuie să fiu. Cred în ce fac și mă bucur ca un copil când le văd atât de mulțumite“, mărturisește Mariana.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite