Constanţa: Angajaţii Spitalului, care au luat mită, au fost trimişi în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Angajaţii Spitalului, care au luat mită, au fost trimişi în judecată
Constanţa: Angajaţii Spitalului, care au luat mită, au fost trimişi în judecată

Valentin Crăciun, angajat ca maistru la Spitalul Judeţean Constanţa, şi Magdalena Maria Popovici Necula, inginer şef în cadrul Serviciului de Investiţii şi Dezvoltare la aceeaşi unitate spitalicească au fost trimişi în judecată, în stare de libertate, de către procurorii constănţeni pentru luare de mită.

Din rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa reiese că cei doi angajaţi ai unităţii medicale le-au cerut unor persoane şi au primit de la acestea diverse sume de bani pentru a le da avizele necesare efectuării unor lucrări de modernizare la centrala termică a unităţii sanitare. Ion Iulian Bucur şi Tudor Cincu sunt cei care i-au denunţat pe angajaţii Spitalului Judeţean Constanţa că au pretins şi primit, în mai multe rânduri, suma de 15.000 lei.

Magdalena Maria Popovici Necula a beneficiat, din partea celor doi denunţători, în primele luni ale acestui an, de lucrări de amenajare pentru modernizarea locuinţei de serviciu, în valoare de 17.000 lei.

Prinşi în flagrant

Oamenii legii au organizat, la sfârşitul lunii august, un flagrant pentru Valentin Crăciun, care a fost prins în momentul în care primea mită suma de 5.000 de lei, de la unul dintre denunţători. Bărbatul a fost reţinut imediat. Valentin Crăciun şi Magdalena Maria Popovici Necula au fost trimişi în judecată, în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite