Spitalul de Urgenţă din Constanţa are o secţie nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou centru pentru primirea urgenţelor a fost astăzi inaugurat în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Urgenţa are o sală de triaj, o sală pentru terapie intensivă şi o cameră pentru izolare, toate dotate cu aparatură de ultimă generaţie.

La ceremonia de deschidere au participat Ministrul Sănătăţii, Cseke Atilla şi fondatorul SMURD, Raed Arafat.

Centrul cu aparatură modernă este considerat a fi un mare pas înainte pentru spitalul constănţean. „Mă bucur să văd Urgenţa adusă la standardele anului 2010. Serviciile de urgenţă se află într-o continuă îmbunătăţire. Încercăm înfiinţarea unui centru SMURD la Hârşova, facem demersuri ca să obţinem fonduri pentru paramedici şi am vrea să vedem şi vechea Urgenţă reabilitată“,spune Raed Arafat.

Investiţia în centrul pentru primirea urgenţelor a fost de 2.6 milioane de lei. „Vreau să mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect din 2007 până în 2010. Acest centru este important pentru că va prelua cazurile grave ce pot să apară în sezonul estival. Mă bucur că în plină perioadă de criză putem să inaugurăm secţii noi în spitale“,declară Cseke Atilla.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite