Constanţa: Spectacol de adio al şcolii de samba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Spectacol de adio al şcolii de samba
Constanţa: Spectacol de adio al şcolii de samba

Ultimul show al şcolii de samba Vai Vai a adunat în piaţeta de la Casino aproape o mie de oameni, turişti şi localnici, dornici să asiste la un spectacol grandios. Trupa venită la Mamaia în urmă cu aproape două luni nu i-a dezamăgit.

Sute de constănţeni şi turişti au incins o petrecere de zile mari în piaţeta de la Cazino. Dansatorii celebrei şcoli de dans Vai Vai au încântat asistenţa printr-o ultimă prestaţie de zile mari. Oamenii au savurat fiecare melodie, fiecare mişcare oricât de dificilă le-ar fi părut şi au dansat cot la cot cu brazilienii. Din public nu a lipsit nici primarul Constanţei Radu Mazăre.

Dans de luptă

Carnavalul de samba a durat aseară mai bine de o oră şi dansatorii le-au oferit privitorilor tot ce au au avut ei mai bun şi mai frumos.

„Suntem tocmai din Maramureş. Ne bucurăm că am prins măcar o seară de samba. Sunt fenomenali“, a spun Maria Crăciun, o turistă care a făcut aseară sute de poze cu dansatorii din ţara lui Ronaldinho.

De la ultimul spectacol al dansatorilor sud americani nu a lipsit nici edilul Constanţei, Radu Mazăre, mai ales că fiul său afost unul dintre protragonişti şi a urcat pe scenă alături de dansatorii brazilieni. „Dansul pe care l-ai văzut este un dans de luptă care se numeşte capuera. Înainte, cînd brazilienii erau sclavi nu erau lăsaţi să se antreneze, să se bată, şi simulau lupta în dans. Răducu a avut timp şi a învăţat vara asta capuera. Aş fi învăţat şi eu dar nu am avut timp, aşa că m-am rezumat doar la samba“, a explicat edilul.

Spectacolul s-a terminat în ritmuri de carnaval, iar publicul cu greu s-a dat plecat de pe piaţetă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite