Constanta: Spectacol aerian în staţiunea Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni piloţi de aviaţie sportivă, din opt ţări, au început aseară antrenamentele şi au dat primele probe pentru calificare la World Elite Acrobatic Formula. Primarul Constanţei, Radu Mazăre va sări cu paraşuta în deschiderea show-lui aviatic. Citiţi şi: Constanta: Competiţie aeriană în premieră în România Constanta: Update/Piloţi din opt ţări vin în Mamaia

Start cu probleme în prima etapă a celui mai important concurs de acrobaţie aeriană din lume, FAI Mamaia - World Elite Acrobatic Formula. Ploaia torenţiala de ieri a amânat cu aproape patru ore calificările programate iniţial să înceapă la ora 15.00.

Cu toate acestea, miile de spectatori care au asitat înmărmuriţi la acrobaţiile celor mai buni piloţi din lume au spus că aşteptarea a meritat. „Este mai bine, acum cerul este senin, iar turistii au ieşit la plimbare“, a spus Radu Mazare. Cu cronometrul pornit, după câteva treceri de acomodare, participanţii au zburat pe rând deasupra plajei din Mamaia pentru a stabili ordinea de intrare în concurs.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară de astăzi

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite