Constanţa: Spărgătorii de amaneturi aveau un întreg arsenal de arme albe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Spărgătorii de amaneturi aveau un întreg arsenal de arme albe
Constanţa: Spărgătorii de amaneturi aveau un întreg arsenal de arme albe

„Duceau o viaţă de huzur“, spun poliţiştii despre cei cinci suspecţii arestaţi în cazul jafurilor din Constanţa, Medgdia şi Năvodari. Cinci din cele şapte persoane suspectate de comiterea celor trei jafuri armate din această vară au fost arestate pentru o perioadă de 29 de zile.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

În urma descinderilor efectuate de poliţişti în mai multe locaţii din judeţ, au fost ridicate şase autoturisme aparţinând suspecţilor, arme şi o parte dintre bijuteriile furate de suspecţi. Cercetările continuă pentu stabilirea întregii activităţi infracţionale a grupării din Medgidia.

Doi dintre spărgătorii de amaneturi, puşi în libertate

După mai multe ore de audieri, procurorii au înaintat magistraţilor propunerea de arestare preventivă, iar instanţa a decis ca Vasile Tudor Petru, Gheorghe Bărbat, Cetin Iaşat, Mirela Călin şi Leonte Chiriac să fie cercetaţi în stare de arest preventiv.

Stoian Zăguranu şi Cătălin Petru, ceilalţi doi membri ai grupului de spărgători, au fost lăsaţi în libertate, magistraţii Judecătoriei Constanţa considerând că cei doi nu prezintă un pericol public.

În lunile iulie şi august, cei şapte au organizat şi comis trei spargeri la case de amenet şi de schimb valutar din Năvodari şi Constanţa. De fiecare dată, indivizii au acţionat înarmaţi şi cu cagule pe cap. În urma jafurilor, aceştia au furat importante sume de bani, atât lei cât şi valută, precum şi kilograme de bijuterii din aur. Reţeaua a fost destrămată în cursul dimineţii de marţi când toţi membrii au fost săltaţi din locuinţe de poliţiştii ajutaţi de trupele speciale de intervenţie DIAS.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite