Soţia primarului din Valu lui Traian, condusă pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Funeraliile Floricăi Mitroi (43 de ani), soţia primarului din localitatea constănţeană Valu lui Traian, au blocat la prânz circulaţia în comună. Oamenii din localitate au condus-o pe femeie pe ultimul drum.

Sătenii au ieşit la poartă la trecerea cortegiului funerar ori s-au alăturat mulţimii. S-a format un adevărat pelerinaj până la Parohia Ortodoxă Valea Seacă. „O ştiu de când era copil. A fost o fată bună, am avut-o la şcoala unde am lucrat", spune cu tristeţe în suflet tanti Lili.

A murit soţia primarului din Valu lui Traian

image

Unchiul ei, Constantin Şerbănescu (65 de ani), are numai cuvinte de laudă despre soţia primarului Florin Mitroi. „Era o femeie de nota 10, toţi sătenii se înţelegeau bine cu ea. Păcat de ea, că a murit tânără", a spus unchiul său.

image

Florin Mitroi a stat alături de copiii lui, o fată şi un băiat, care nu se mai opreau din plâns.

Florica Mitroi a murit joi după-amiaza, la vârsta de 43 de ani, la Institutul de Uronefrologie şi Transplant Renal Fundeni din Bucureşti, fiind diagnosticată cu pancreatită acută.

Iniţial, femeia a fost internată weeked-ul trecut la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu stare generală alterată, acuzând dureri abdominale însoţite de vărsături, apoi a fost transferată la Bucureşti, unde a fost în moarte cerebrală. Femeia şi-a dat ultima suflare joi, la ora 15.00.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite