Şoferul care a accidentat mortal o femeie, propus spre arestare preventivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Remus Bistriţă (37 de ani) din Bucureşti, şoferul care a accidentat-o mortal pe Angela Stoian (58 de ani) pe trecerea de pietoni, în ziua de 3 august, a fost reţinut de poliţiştii constănţeni pentru 24 de ore.

Bărbatul se afla la volanul unui autoturism marca BMW, iar martorii accidentului au declarat oamenilor legii că acesta circula cu viteză mare, aspect negat de şoferul vinovat.

Spulberată pe trecerea de pietoni

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că victima, care a fost surprinsă traversând pe marcajul pietonal din dreptul Campusului Universităţii Ovidius de pe Bulevardul Aurel Vlaicu, a fost proiectată în aer aproape 40 de metri. Martorii accidentului au declarat anchetatorilor că Bistriţă i-a alungat de la faţa locului şi i-a ameninţat să nu dea declaraţii poliţiştilor.

Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei judeţului Constanţa, a declarat că de la începutul anului şi până în prezent, Bistriţă a acumulat deja cinci sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea limitei de viteză în localităţi.

Şoferul va fi prezentat mâine Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa cu propunere de arestare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite