Constanţa: Şoferul care a omorât-o pe atletă pe trecerea de pietoni a refuzat să-i ajute familia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Şoferul care a omorât-o pe atletă pe trecerea de pietoni a refuzat să-i  ajute familia
Constanţa: Şoferul care a omorât-o pe atletă pe trecerea de pietoni a refuzat să-i ajute familia

După ce a promis familiei că va suporta cheltuielile de înmormântare, bărbatul s-a răzgândit şi a spus că nu va mai plăti nimic, aşa cum spun părinţii fetei. Iulian Moise este căpitan în cadrul Unităţii Militare 022003 din Constanţa.

Părinţii Lisei-Maria Ţiecar, fata care a fost omorâtă pe trecerea de pietoni în urmă cu o săptămână pe Bulevardul I.C. Brătianu, şi cei ai Nicoleta Lungu, colega ei, care a ajuns la spital în stare gravă, s-au întâlnit cu şoferul care le-a lovit pe cele două fete în timp ce ele încercau să traverseze strada pe trecerea de pietoni.

Pentru a încerca să împace rudele îndurerate, Iulian Moise le-a promis că va suporta toate cheltuielile de înmormântare, dar apoi s-a răzgândit.

„A spus că ne va plăti el tot, însă a doua zi ne-a contactat şi a spus că el nu mai plăteşte nimic. A mai spus că are relaţii peste tot, că are o rudă la Tribunal şi că nu o să scoată niciun ban din buzunar. A pozat în victimă şi a spus că este un simplu bugetar şi că nu are de unde să dea el bani“, a declarat mama Lisei, Felicia Cănciulescu.

La fel au păţit şi părinţii Nicoletei Lungu, care este şi acum în spital. Autorul accidentului le-a spus că se va ocupa de cheltuielile de spitalizare, însă a doua zi i-a contactat şi le-a spus că nu vor vedea de la el niciun leu.

Căpitan în funcţie

Bugetarul care se afla la volanul autoturismului Skoda CT 20 WID este căpitan în cadrul Unităţii Militare 022003 din Constanţa În momentul producerii accidentului, Iulian Moise nu se afla în timpul serviciului.

Dosarul lui se află  pe masa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. El este cercetat pentru vătămare corporală şi ucidere din culpă.
Contactat telefonic, bărbatul s-a abţinut de la orice declaraţie.

„Lăsaţi-mă că am treabă“, au fost singurele cuvinte ale căpitanului Iulian Moise înainte de a închide telefonul. El este în continuare angajat în cadrul Unităţii Militare 022003 din Constanţa.


Lisa Maria şi Nicoleta Lungu, cele două victime ale accidentului de pe Bulevardul IC Brătianu, practicau atletismul la Clubul Sportiv Farul la grupa Juniori.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite