Şofer împuşcat în trafic în Eforie. Trupele speciale ale Poliţiei descind în staţiune UPDATE FOTOGALERIE VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incident grav în Eforie: un şofer a fost împuşcat în trafic de un individ, după ce au avut o neînţelegere în trafic. Trupele speciale ale Poliţiei au plecat spre staţiune în căutarea agresorului.

Poliţiştii au spus că acest conflict a pornit de la un incident minor. Agresorul a fost identificat însă nu a fost prins.

Martorii au relatat că victima şi agresorul s-au urmărit în trafic, cu autoturismele, iar la un moment dat unul i-a barat drumul celuilalt, a scos pistolul şi a tras mai multe focuri de armă. Victima a fost rănită în gât şi în picior şi va fi transportat la spital. Rănile sunt destul de grave deşi pistolul nu avea armament de război ci bile de cauciuc.

Trupele speciale ale Poliţiei se află la faţa locului.

Click pe poze pentru a vedea imagini de la locul scandalului din Eforie Nord!

image

Update ora 19.00 „Şapte persoane au fost conduse pentru audieri la sediul Poliţiei Eforie“, a declarat subinspectorul Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Cel care a făcut uz de armă deţinea pistolul legal şi este angajat în sistemul penitenciar.

Ora 18.30. O fată care vinde cărţi în apropierea pieţei spune că una dintre maşinile implicate este din Dolj, iar bărbatul se afla în autoturism împreună cu soţia şi doi copii. Potrivit martorilor, unul dintre copii a fost şocat şi a plâns mult timp. În momentul în care Poliţia a sosit la faţa locului, bărbatul aflat în maşina de Dolj s-a calmat, însă la 50 m distanţă alte persoane se băteau în stradă. De abia după sosirea trupelor DIAS, cei implicaţi în scandal s-au potolit. 

Click pe poze pentru a vedea imagini surprinse de turişti imediat după bătaie

image

Ora 18.15 Martorii au variante diferite despre cele petrecute în Eforie. Unii au relalat poliţiştilor că unul dintre şoferi a încercat să iasă din parcare, dând cu spatele, şi a lovit uşor o altă maşină. Deranjat, şoferul autoturismului avariat l-a înjurat şi l-a urmărit în trafic până a reuşit să îl blocheze. Conflictul a fost văzut de angajaţii unui salon de înfrumuseţare din zonă care au asistat îngroziţi la întreaga scenă. „S-au alergat pe aici cu cuţitele, au tras cu pistoalele. La scandal au participat vreo şapte indivizi. Au aplicat legea junglei“, a declarat una dintre angajate.

Ora 18.00 Poliţiştii au blocat centrul oraşului Eforie Nord, traficul rutier fiind deviat pe rute ocolitoare. Unul dintre şoferii implicaţi în incident conducea un BMW (TX 1266KX) care a rămas abandonat în centrul oraşului. Poliţiştii fac măsurători şi strâng probe de la locul faptei. Victima incidentului a fost transportată la spital. Incidentul s-a petrecut în faţa restaurantului Berlin, exact în centrul oraşului. Pe stradă şi pe trotuar sunt urme de sânge.

Ora 17.45 Incidentul s-a produs în plin centrul oraşului Eforie Nord, sub ochii îngroziţi a zeci de martori, marea majoritate turişti. Oamenii au declarat că unul dintre şoferi a scos un cuţit iar cel de-al doilea a tras cu pistolul, pentru a se apăra. Două Ambulanţe au fost trimise la locul incidentului. Ancheta la faţa locului este coordonată de primul adjunct al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisar şef Adrian Rapotan.

VEZI VIDEO Antena 1:

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite