Şofer constănţean mort în maşina Poliţiei: oamenii legii sunt judecaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul Poliţiei este judecat pentru ucidere din culpă
Şoferul Poliţiei este judecat pentru ucidere din culpă

În iulie 2007 un bărbat a murit în maşina Poliţiei Mihail Kogălniceanu în timp ce era dus la spital pentru probe de sânge. Procurorii au stabilit că moartea sa a fost cauzată de neglijenţa poliţiştilor. 

Doi poliţişti sunt judecaţi în cazul morţii, în luna iulie 2007, a unui şofer, care era dus spre spital cu autospeciala Poliţiei. Aurel Bonciu (44 de ani) a fost proiectat prin geamul maşinii de Poliţie după ce un şofer neatent a intrat în coliziune cu autospeciala. Bărbatul se afla pe bancheta din spate şi nu purta centura de siguranţă.

Bonciu fusese oprit de agenţii Cristian Nazarovici şi Florin Boca, pentru un control de rutină. Mirosea a alcool şi poliţiştii au vrut să-l testeze, însă şoferul nu a reuşit să sufle în aparat.

Luat cu japca

Martorii scenei au relatat că poliţiştii l-au băgat cu forţa în maşină, ca să-l ducă la spital, pentru probe de sânge, timp în care conducătorul auto plângea şi se ruga să fie lăsat în pace. Rugăminţile nu l-au ajutat: în drum spre spital, autospeciala Poliţiei în care se afla şoferul, a intrat cu viteză în intersecţia bulevardelor Tomis cu Alexandru Lăpuşneanu. Avea girofarul pornit şi sirena în funcţiune însă şoferul, agentul Boca, nu şi-a luat nici cea mai mică măsură de precauţie.

Citiţi mai multe în de mâine!

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite