Sinucigaşul din cartierul Abator, abandonat la morgă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul s-a sinucis în locuinţa sa
Bărbatul s-a sinucis în locuinţa sa

Rezultatele necropsiei lui Vasile Cristea, tânărul găsit mort, ieri, în cartierul Abator din Constanţa, indică clar că tânărul s-a sinucis. A ales o modalitate extrem de crudă de a sfârşi cu viaţa: şi-a înfipt, de patru ori, cuţitul în gât.

 „Bărbatul a decedat ca urmare a anemiei acute grave, în urma hemoragiei externe masive cauzată de secţionarea vaselor de sânge mari, de la nivelul gâtului, respectiv jugulara din partea stângă şi carotida şi jugulara din partea dreaptă“, a declarat Sadîc Zafer, procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.  

Anchetatorii mai spun că bărbatul a încercat, înainte de a-şi pune capăt zilelor, să-şi ucidă iubita, pe Monica Maican. A lovit-o cu un cuţit însă din cauza violenţei cu care a fost aplicată lovitura, lama s-a rupt. Femeia a reuşit să scape sărind pe geam. După fuga ei, bărbatul şi-a pus capăt zilelor.

Oamenii legii nu au reuşit să dea de urma familiei lui Cristea, ca să le aducă la cunoştinţă moartea lui. Din această cauză, cadavrul bărbatului se află încă la morgă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite