Şi biletele de tren sunt mai ieftine online!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această vară, biletele de tren vor costa cu 10 % mai puţin dacă sunt achiziţionate online, cu cardul.

O reducere de 10 % soseşte în staţie la linia întâi!
Călătorii sunt rugaţi să poftească... deocamdată în faţa unui calculator conectat la Internet, deoarece reducerea anunţată de CFR Călători începând cu data de 15 iunie este valabilă doar la cumpărarea acestora online, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, şi numai dacă plata se face cu un card MasterCard sau Maestro (indiferent de banca emitentă). Oferta expiră la 30 septembrie 2011.
Reducerea se acordă la suma finală, după aplicarea altor eventuale discount-uri, cum ar fi pentru achiziţionarea unui bilet dus-întors. Clientul se înregistrează pe site, alege destinaţia şi selectează modalitatea de plată online, cu cardul. Dupa finalizarea tranzacţiei, acesta va primi pe e-mail biletul de călătorie, în varianta electronică. Se evită astfel aglomeraţia, cel puţin la ghişee: în tren, e cu totul altă poveste!
Vi se pare complicat? Tipărirea biletului nu mai este obligatorie, clientul fiind identificat, în tren, doar pe baza cărţii sale de identitate şi a ID-ului de bilet. Cleştele controlorului va clănţăni în gol. Nu-i aşa că CFR Călători e marfă?
Asta dacă, din raţiuni bugetare, în locul unui bilet, clientul nu a preferat, cumva, o călătorie virtuală, pe internet!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite