Şi-a pocnit ginerele cu lopata în cap până l-a băgat în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Lumina a ajuns în atenţia procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru că a încercat să-şi ucidă ginerele. Femeia l-a lovit de mai multe ori pe acesta cu o cazma în cap. Victima se află în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Din declaraţiile martorilor, scandalul a pornit aseară, în jurul orei 23.10, în gospodăria lui Ştefan Ion, de 48 de ani, din localitatea Lumina. Oamenii legii au aflat că bărbatul consumase băuturi alcoolice şi venise acasă cu chef de ceartă. Şi-a bătut soţia şi a alungat-o de acasă, împreună cu copilul lor minor, apoi s-a culcat pe un pat din faţa casei.

Furioasă că bărbatul i-a bătut fiica, Maria Marcu, de 63 de ani, soacra lui Ştefan Ion, l-a lovit de mai multe ori pe acesta cu o cazma în cap. Poliţiştii de la Poliţia Rurală Mihail Kogălniceanu, care au fost chemaţi de vecini la faţa locului, l-au găsit pe ginere cu multiple leziuni în zona capului, zăcând pe pat. Au chemat un echipaj de Ambulanţă, care l-au transportat pe scandalagiu, în comă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

UPDATE: Maria Marcu este cercetată de procurori pentru omor calificat. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus reţinerea pentru 24 de ore a Mariei Marcu. Tot astăzi, a fost formulată propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile faţă de inculpată, propunere care a fost trimisă spre soluţionare la Tribunalul Constanţa.

Pedeapsa prevăzută de lege pentru tentativa la infracţiunea de omor calificat este închisoarea de la 7 ani şi 6 luni la 12 ani şi 6 luni şi interzicerea unor drepturi.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite