Şi-a lovit ginerele cu cazmaua în cap pentru că i-a alungat iubitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Marcu, de 63 de ani, din localitatea Lumina, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile de la magistraţii constănţeni. Femeia a recunoscut că şi-a lovit ginerele în cap cu o lopată, dar nu pentru că îi bătuse fiica, ci pentru că îi alungase iubitul de acasă.

Scandalul a pornit miercuri seara, în jurul orei 23.10, în gospodăria lui Ştefan Ion, de 48 de ani, din localitatea Lumina. Bărbatul consumase băuturi alcoolice şi venise acasă cu chef de ceartă. Şi-a bătut soţia şi a alungat-o de acasă, împreună cu copilul lor minor, apoi s-a culcat pe un pat din faţa casei.

Acest ultim gest a pus capac furiei Mariei Marcu, supărată deja pe bărbat că îi alungase iubitul, şi l-a lovit de mai multe ori pe acesta cu o cazma în cap. Poliţiştii de la Poliţia Rurală Mihail Kogălniceanu, care au fost chemaţi de vecini la faţa locului, l-au găsit pe ginere cu multiple leziuni în zona capului, zăcând pe pat. Au chemat un echipaj de Ambulanţă, care l-au transportat pe scandalagiu, în comă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Bărbatul a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, a fost stabilizat hemodinamic, dar medicii sunt rezervaţi cu privire la starea lui de sănătate.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite