Sezonul pe litoral se prelungește până la 1 octombrie. 38 de hoteluri propun tarife speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin 50 de agenții de turism din toată țara, începând de luni, 16 august, sunt scoase la vânzare 24.000 de locuri de cazare la prețuri pornind de la 159 de lei pentru șase nopți. Este vorba despre programul „O săptămână la mare“, lansat de Federația Patronatelor din Turismul Românesc.

Astfel, tarifele promoționale pentru capătul de sezon sunt următoarele: la un hotel de o stea fără mic dejun – 159 de lei, hotel de două stele fără mic dejun – 189 de lei, hotel de două stele cu mic dejun – 249 de lei, hotel de trei stele fără mic dejun – 219 de lei, hotel de trei stele cu mic dejun – 339  de lei, hotel de patru stele cu mic dejun – 399 de lei. Prețurile sunt pentru șase nopți de cazare.

Vânzarea pachetelor turistice se va face conform principiului primul venit, primul servit. Cele 38 de hoteluri înscrise în program propun 5.954 de locuri pe serie. În Mangalia și Neptun, ofertele sunt valabile până la 1 octombrie.

Lista hotelurilor participante la programul „O săptămână la mare“ poate fi consultată pe siteul www.fptr.org, începând de luni. 

Vacanțele pentru vara 2011 se pot cumpăra din acest an, în luna septembrie 

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite