Constanţa: Sezonul de yachting a ajuns la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Sezonul de yachting a ajuns la final
Constanţa: Sezonul de yachting a ajuns la final

În Portul Turistic Mangalia au fost programate ieri, la ora 11.00, ultimele două curse ale Campionatului Naţional de Yachting Offshore.

La competiţie au participat 17 yachturi. Traseul de concurs a măsurat aproximativ o milă marină. La fiecare cursă s-a impus o limită de 60 de minute pentru parcurgerea distanţei.

Campionatul de Yachting Offshore al României este organizat de Yacht Club România şi a cuprins patru etape, trei dintre ele fiind la Mangalia. Este vorba despre Regata Mangalia - Balcic, Regata Blue Marine, Regata Bricul Mircea, de la Constanţa, şi finala a avut loc la sfârşitul acestei săptămâni. Juriul a fost format din: Dan Mitici - arbitru internaţional, preşedinte, Radu Marian, ofiţer de cursă principal, Lucian Dragomir, preşedintele Comitetului de Yachting Offshore al Federaţiei Române de  yachting, şi Carmen Georgescu, directorul Departamentului de Marketing şi Comunicare al principalului sponsor.

Câştigătorii au fost desemnaţi după dezbateri aprinse. Astfel, favorita competiţiei,

Magic Time X, a ocupat primul loc. Locul doi a fost ocupat de ambarcaţiunea Hakuna Matata, iar ocupanta locului trei a uimit întreaga audienţă: nava Tomis - o ambarcaţiune din lemn, veche de 60 de ani, care s-a aflat într-o formă de invidiat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite