EXCLUSIV Seria violurilor de la Constanța continuă: o copilă de 13 ani a fost siluită pe plaja Modern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a fost violată pe plaja Modern
Minora a fost violată pe plaja Modern

Agresiunea a avut loc miercuri, ziua în amiaza mare. Violatorul a fost prins de anchetatori și va fi propus pentru arestare preventivă.

Andreea M. (13 ani) dispăruse de acasă de câteva zile, fiind dată în urmărire de Poliție din data de 19 septembrie. Agresorul în vârstă de 26 de ani a întâlnit-o miercuri, în zona Delfinariu, şi a forțat-o să întrețină relații sexuale.

O fată a fost violată azi-noapte, în Parcul Tăbăcărie. Prietenul ei, obligat de agresori să se uite


El a fost prins de polițiști și dus la Parchet, pentru continuarea cercetărilor.

Copile de 11 și 13 ani, dispărute de-acasă după ce şi-au găsit iubiţi pe Facebook

Update: Victima violului de ieri, comis în dreptul Casei Căsătoriilor de pe plaja Modern, este aceeaşi adolescentă care, în urmă cu şase luni a fugit de acasă împreună cu o prietenă, la o întâlnire aranjată pe site-ul de socializare Facebook. Andreea Marin a fost găsită în luna mai teafără şi nevătămată.

Copilele fugite de acasă, depistate de fotoreporterul Adevărul de Seară Constanţa

Violatorul său, Cornea Dragoş Lucian (26 de ani) nu şi-a recunoscut fapta, susţinând că minora a fost de acord să facă sex cu el.

Adolescenta le-a povestit oamenilor legii amănunte şocante despre chinurile la care a fost supusă. Anchetatorii au descoperit şi faptul că, deşi mai mulţi martori au văzut-o în timp ce era târâtă în boscheţi, nimeni nu a intervenit.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite